Cuphead og Fallout Shelter kommer til Tesla
Snart kan du spille det kritikerroste Cuphead i Tesla-biler.

Annonse


Fallout og YouTube kommer til Tesla

Bilene til Tesla har allerede gitt eierne tilgang til gamle Atari-spill på hovedskjermen i dashboardet. Elon Musk har lenge lovet at dette bare var begynnelsen – og at de skulle utvide spilltilbudet betraktelig over tid. De første spillene var kun tilgjengelige fra “Easter Egg” menyen. De var altså ikke ment som offisielle funksjoner av menyskjermen, men mer som et lite bonustillegg som en kuriositet.

Spill blir større del av underholdningsstilbudet

Men på E3 i dag presiserte selskapet at de vil gjøre spill en viktigere del av underholdningstilbudet i Tesla-bilene. Både retro-spillet Cuphead, og Beach Buggy Racing 2 kunne sees i en demonstrasjonsvideo under et intervju med Elon Musk. Selv om klippene er relativt korte kan man se at det er kommet inn et eget valg for å starte spillene fra app-menyen.

Her er video-intervjuet med Musk. Hopp til 11:42 i videoen for å se spill-demoen:

Bruker bilens ratt og pedaler som kontroller

En spiller kan bruke enten en standard Xbox-kontroller, eller selveste rattet og pedalene i Teslas Model 3 til styringen. Musk sa at bremsepedalen i bilen vil kunne brukes som “knapp” i enkelte spill, men at de trolig ikke vil tillate gasspedalen som input av sikkerhetsmessige årsaker.

Annonse


Fallout Shelter og flere store titler kommer

Når det gjelder utvalget av spill fremover så nevnte Todd Howard fra Bethesda at en spesialversjon av Fallout Shelter også vil bli del av Teslas spillsamling. Forrige måned sa Musk at de også jobber med å få til kompatibilitet med spill som kjører på Unity og Unreal spillmoterene.

Planen på sikt er at skjermen i bilene skal bli et fullverdig underholdningssystem med mange flere spill og apper – i tillegg til støtte for videostrømming som for eksempel Youtube. Sistnevnte skal inkluderes i neste V10 oppdatering.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse