macbook-pro-air-prosessor
Både Air og Pro-utgaven uten Touchbar står overfor en potensiell prosessoroppgradering, ifølge IHS Markit.

Annonse


Om du skal kjøpe en av disse MacBook-enhetene så kan det lønne seg å vente litt

Den samme kilden som har servert nyheter om både en foldbar Surface-enhet fra Microsoft og Apples kommende 16-tommers Macbook Pro har også noe stoff på lager for eksisterende MacBook Air og MacBook Pro 13-tommer, spesifikt den uten Touch bar.

Kommer med oppgradert prosessor

IHS Markit melder nemlig at Apple skal friske opp begge disse med nye prosessorer i september, i tillegg til at de vil selges med macOS Catalina ferdiginstallert. Pro-utgaven med Touchbar utelates bevisst fordi denne fikk en prosessoroppgradering i mai.

Om ryktene stemmer så får altså de to enhetene nyere Intel-prosessorer som igjen legger opp til en økning i ytelsen. For MacBook Air er situasjonen slik at maskinen fikk en stor overhaling i oktober 2018, da den endelig ble utstyrt med Retina-skjerm, åttende generasjon Intel Core-prosessor og en rekke andre nyvinninger. Ytelsen var blant det som holdt den tilbake i vår test.

Ulikt Apple

Dagens Apple-rykter fra IHS Markit med Jeff Lin i spissen er spesielt interessante fordi de konsekvent omtaler september som lanseringsmåneden, ulikt det som hittil har vært tradisjon med Mac-avsløringer som nærmest utelukkende har vært i oktober.

Annonse
Vi er i hvert fall spente på hva som avsløres, og satser på å holde dere oppdatert med de ferskeste nyhetene så fort de gjøres tilgjengelige.

Ville du ventet på prosessoroppgraderingen før du kjøpte ny MacBook?

Kilde:
MacRumors 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse