Nye Modern Warfare blir et veldig annerledes COD
Bilde fra den imponerende traileren til Call of Duty:Modern Warfare.

Annonse


Gaming-kjendis: – Nye Call of Duty er helt annerledes

Et knippe utvalgte Youtube-vloggere og strømmespillere på Twitch har fått både se og prøvekjøre det nye Call of Duty:Modern Warfare de siste dagene. Ettersom utvikler Infinity Ward fremdeles vil holde mye hemmelig, har ingen fått lov å lekke ut noe særlig mer om spillbarheten, eller vise oss flere bilder eller videosnutter.

Bloggere er så langt imponert

Den offisielle traileren til spillet kom ut for et par uker siden, men enkelte av de som har fått prøve spillet i lukkede omgivelser sier at fansen har mye å glede seg til. En av disse er Twitch-streameren Guy Beahm, også kjent som Dr Disrespect. Beahm var tidligere ansatt som level-designer på Call of Duty:Advanced Warfe og kjenner svært godt til spillserien både fra innsiden og som aktiv spiller.

Twitch- og YouTube-streameren Dr Disrespect

Beahm hadde følgende å si etter å testet det nye Modern Warfare:

“Jeg kan ikke røpe detaljer, men la meg bare få si at alt ser ut til å falle på plass i den retningen du vil ønske at Call of Duty skal ta. Fra det jeg fikk se, og fra den begrensede tiden jeg fikk med testing, så er nok dette retningen vi ønsker oss. Vel, jeg vet ikke om retning er det riktige ordet. Det føles ikke som de foregående Call of Duty spillene, la meg bare få si det. Det går i en retning vi ville håpet at det ville gå”.

Annonse


Brutalt og gripende på samme tid

Andre som har fått se eller teste betaversjonen av spillet bekrefter også at Modern Warfare ligger an til å bli tøft og brutalt. Ifølge Infinity Ward var det noen spillere som tok til tårer da de spilte hovedoppdraget i spillet.

Etter at traileren kom ut er det også tydelig at spillserien blir mye mer visuelt realistisk enn noengang tidligere. Grafikknivået i de forrige Call of Duty-titlene har stagnert noe de siste årene – men denne gangen gjøres store steg visuelt. Flere videosnutter og bilder vil trolig komme ut før lanseringsdato 25. oktober.

Kilde:
Dexerto

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse