airpods 3
AirPods «1,5» ble lansert i mars - nå hevder Digitimes at AirPods 3 kommer senere i år.

Annonse


Kuo: To nye AirPods-modeller i år – en av dem får et helt nytt design

Oppdatert 14.41: Analytikeren Ming-Chi Kuo hevder at Apple kommer til å lansere to nye AirPods i år, eller senest i starten av 2020. Det skriver Macrumors.

Han tror at en av modellene får en helt ny formfaktor og design, i tillegg til en høyere pris enn dagens andregenerasjons AirPods.

Den andre modellen hevder Kuo blir en mindre oppgradering, og i samme prisklasse som dagens modell.


Original artikkel

Annonse


Apple lanserte en ny versjon av AirPods tidligere i vår, men det er nok ingen overdrivelse å si at det var en skuffende lansering.

Foruten et trådløst ladeetui, H1-brikken, «Hei Siri»-støtte, noe lengre taletid og raskere tilkobling til enheter, var det lite som minnet om et fullverdig andregenerasjonsprodukt.

Dette kan være Apples egen AirPods 2-killer

Kilder hevder de kommer i år

Men kanskje har Apple planer om å lansere en ny AirPods-utgave allerede i år. Det skriver i hvert fall Digitimes:

«Apple skal angivelig lansere tredje generasjons AirPods mot slutten av 2019, der de nye øreproppene inkorporerer støydeming. Taiwan-baserte Inventec skal angivelig være den store produsenten av AirPods 3, mens Kinas Luxshare Precision også vil ta noen av ordrene for den nye enheten, ifølge industri-kilder». 

Tvinges kanskje til nytt design

Dersom Apple skal bringe støydemping til AirPods 3, kan det føre til at selskapet må gjøre om på designet. Som Digitimes påpeker fører også slik funksjonalitet til høyere strømforbruk, så det skal bli interessant å se hvordan Apple løser det.

Spørsmålet nå er bare om øreproppene kommer i år eller neste år. Bloombergs Mark Gurman hevder på sin side at de nye øreproppene med støydemping kommer i 2020.

Hva tror du?

 

Kilde:
Digtimes