Huawei skal vise fram P30-serien under et arrangement i Paris.
Huawei skal vise fram P30-serien under et arrangement i Paris.

Annonse


Se hvordan Huawei hinter til super-zoom på P30-serien

Huawei blir sist i rekken når de store mobilprodusentene viser fram nye produkter under årets Mobile World Congress som avholdes i Barcelona, hvor vi vil være til stede. Selskapet skal likevel ikke følge resten på dette arrangement, men skal i stedet holde sitt eget i Paris i mars.

Superzoom?

Det var hele tiden ventet at Huawei skulle presentere arvtageren for P20-serien sin i mars en gang, men av et bilde selskapet har lagt ut på sosiale medier så kommer det frem nøyaktig dato: 26. mars – i Paris.

Av bildet går det ikke frem noen detaljer på hverken spesifikasjoner eller funksjoner, men illustrasjonen tegner et bilde av hva vi kan vente oss. Om illustrasjonen er noe å gå ut i fra så kan vi vente oss stor oppgradering på kameraet, spesifikt med zoom-egenskapene.

https://www.instagram.com/p/BuC7pNNgw3L/

Annonse
Med et ufokusert bilde av Eiffeltårnet i bakgrunnen og en klarere vinkel i sentrum samt et klisjéaktig sitat er det fort gjort å gå ut i fra at den kommende P30-serien til Huawei blir utstyrt med et kamera som har veldig bra egenskaper når det gjelder zoom.

Holdt tilbake detaljer

Nøyaktig hvordan P30-serien og de tilhørende spesifikasjonene blir, finner vi ut av i slutten av mars. Når det er sagt så fortalte en Huawei-topp til AndroidPIT i november at selskapet jobber på en telefon med firedelt kameraoppsett uten å gi detaljer på hvilken telefon det var snakk om. Fra før av har vi sett disse bildene av P30, så vi hadde ikke latt oss overraske stort.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse