Annonse


Sjekk disse bildene: Huawei P30 Pro med fire kameraer

Ryktene rundt P30 har ikke manglet, og vi kom allerede i januar over ett som skulle ha det til at Huawei muligens bringer tilbake 3,5mm-inngangen i P30-serien. Nå har vi fått kloa i et databilde av P30 Pro som viser telefonens bakside i all sin prakt.

To vertikale striper

Det datagenererte bildet er basert på CAD-informasjon som er gitt til dekselprodusenter og viser et noe underlig kameraoppsett med fire kameraer.

Oppsettet utgjør to vertikale striper: den venstre stripen huser to kameraer der vi under disse finner et typisk enkeltstående kamera. Den andre vertikale stripen derimot, huser det som ser ut til å være en kameralinse samt to sensorer – deriblant en ToF 3D-sensor:

Annonse
Ingen fasit

Det bør nevnes at dette ikke trenger å være noen fasit, for CAD-informasjonen har gitt opplysninger om selve hullene, men ikke hva som skal være plassert hvor – dette har vært opp til personen som har satt sammen bildet.

Uansett, Huawei P30 Pro kommer med stor sannsynlighet utstyrt med 38 megapikslers Leica-sensor, og det er forventet at P30-serien vises frem under årets Mobile World Congress, hvor vi vil være til stede og kunne gi oppdateringer.

Kilde:
Wccftech
SlashLeaks

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse