Produksjonen av AirPods 2 og AirPower er i gang. Kan Apple finne på å avduke produktene under pressearrangementet i mars?
Produksjonen av AirPods 2 og AirPower er i gang. Kan Apple finne på å avduke produktene under pressearrangementet i mars?

Annonse


– AirPods 2 kommer i vår

Tidligere denne uken meldte MySmartPrice at AirPods 2 lanseres iløpet av våren, trolig samtidig som den trådløse ladeplaten AirPower.

Nå kommer det ny informasjon som styrker denne informasjonen.

Inventec har startet produksjonen

Det Taiwanske nettstedet Economic Daily News hevder nå at Apple kommer til å lansere sine nye trådløse ørepropper en gang iløpet av våren, og sier samtidig at de kan skaffes både i hvit og svart.

MySmartPrice hevdet også at AirPods 2 vil få et nytt type belegg som skal gi bedre grep på øreproppene, både når du holder dem i hånda og når de sitter inne i øret.

Annonse
Den samme informasjonen kommer også Economic Daily News med. Nettstedet hevder i tillegg at Apple-leverandøren Inventec har begynt produksjonen av AirPods 2 og at Apple gjør seg klar for en vårlansering.

Motstridende informasjon

@OnLeaks, som til stadighet lekker informasjon om nye produkter i teknologibransjen,  sier imidlertid noe annet. Han hevder at AirPower og det nye trådløse ladeetuiet kommer i vår, men at AirPods 2 kan være utsatt til høsten.

Han påpeker samtidig at denne nye informasjonen er ubekreftet, så det må tas med en klype salt.

Bare Apple vet hvordan AirPods 2 blir, men de heteste ryktene går ut på at øreproppene får kraftigere bass, Siri-støtte og trådløs lading.

 

Kilde:
Appleinsider

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse