Utviklingen av AirPower har vært trøblete for Apple, men nå skal ladeplata være nærme lansering.
Utviklingen av AirPower har vært trøblete for Apple, men nå skal ladeplata være nærme lansering.

Annonse


Slik blir AirPods 2 – AirPower lanseres i løpet av våren

Nettstedet MuSmartPrice hevder å sitte på ny informasjon vedrørende kommende AirPods 2, den nye generasjonen av Apples populære trådløse ørepropper.

Mange har håpet på et nytt design, men ifølge MySmartPrice kommer det ikke ikke til å skje. Imidlertid vil øreproppene nå komme i både hvit og svart.

Nettstedet siterer anonyme kilder, så informasjonen må selvfølgelig tas med en klype salt.

Bedre grep og mer bass

Selv om AirPods 2-utseende blir nærmest identisk med den nåværende modellen, er det én endring verdt å merke seg – Apple kan ha tatt i bruk et nytt material som gir bedre grep når man holder i øreproppene og når de er på plass i øret.

Annonse


Dette belegget skal være det samme som brukes på baksiden av Googles Pixel-telefoner. Det ryktes også at årets nye iPhone-modeller vil få dette. Det samme gjelder for det trådløse ladeetuiet som også AirPods 2 kommer til å benytte seg av.

MySmartPrice hevder også at lydkvaliteten blir bedre i AirPods 2, mer spesifikt vil det bli sterkere bass.

AirPower og trådløst ladeetui kommer samtidig

Den mye omtalte ladeplaten AirPower – som Apple lovte å lansere i fjor, men som ikke skjedde – kan nå være like rundt hjørnet. Som vi skrev i januar har Apple nå satt i gang masseproduksjonen av denne.

En kilde MySmartPrice har vært i kontakt med hevder at ladeplaten vil lanseres en gang iløpet av våren, sammen med et trådløst ladeetui for første generasjons AirPods.

Prisen på AirPower forventes å ligge på ca 150 dollar, altså i underkant av 1.500 kroner. Den forventes å fungere med følgende iPhone-modeller: iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus.

 

Kilde:
MySmartPrice

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse