Samsung introduserer sannsynligvis Galaxy Buds med den nye Galaxy-telefonene om to uker.
Samsung introduserer sannsynligvis Galaxy Buds med den nye Galaxy-telefonene om to uker.

Annonse


Dette må du få med deg: Samsung kan lansere trådløse Galaxy-propper med S10

Det er knapt to uker til Samsung skal vise frem 2019-rekken med smarttelefoner der det er ventet at Galaxy S20, S10+ og S10e introduseres, i tillegg til at vi forhåpentligvis får en titt på den kommende foldbare telefonen.

Trådløse ørepropper lekket

Vi har sett så mange lekkasjer av disse telefonene at vi ikke forventer altfor mange overraskelser fra Samsung på denne fronten, men nå kan det hende en veldig godt bevart hemmelighet er avslørt. Samsung kan nemlig finne på å presentere et par trådløse ørepropper sammen med Galaxy S10-serien, hvis vi skal tro på det som kommer fram av en lekket reklameplakat.

Bildet viser nemlig to trådløse ørepropper i en tilhørende ladeboks plassert på en Samsung Galaxy S10-enhet. Kjenner vi Samsung rett så er ladeboksen hakket mer avansert enn gjennomsnittet i dagens marked, og kan lades trådløst.

Annonse


At den ligger på Galaxy S10 kan være resultatet av tilfeldig design av Samsung, men det kan også indikere at Galaxy S10-enheten kan gi strøm til ladeboksen, tilsvarende slik Huawei Mate 20 Pro kan lade en enhet på baksiden.

Registrert varemerke

Det som styrker troen om at Samsung lanserer disse proppene parallelt med Galaxy S10 er at selskapet har registrert varemerket Galaxy Buds samt Bluetooth-sertifisering for disse. De er videre antatt å koste omkring 1500 kroner, omtrent likt som Apples AirPods.

Nå føles den så ekte at vi nesten kan ta på den

Kunne du tenkt deg Galaxy Buds med Samsung Galaxy S10?

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse