Samsungs foldbare telefon ser lekker ut.
Samsungs foldbare telefon ser lekker ut.

Annonse


Nå føles den så ekte at vi nesten kan ta på den

Samsung viser antakelig ikke frem sin nye Fold-smarttelefon før 20. februar, men for å gjøre ventetiden lettere har vi en video i tillegg til en rekke datagenererte bilder av hvordan den foldbare smarttelefonen vil se ut.

Publiserte video ved uhell

Innledningsvis kan det nevnes at Samsung Vietnam gikk på en blemme med sin offisielle YouTube-konto for ikke lenge siden der de publiserte en video med en rekke nye Samsung-produkter der ett av disse er den foldbare telefonen vi lenge har sett frem til.

Samsung var kjappe med å ta ned videoen av en eller annen grunn, men ikke før den ble fanget opp av noen og publisert på nytt:

Annonse


Flere bilder av Galaxy Fold

Konklusjonen er at den ser ut til å være veldig pen å se på, noe vi får bekreftet dersom disse bildene som er satt sammen av LetsGoDigital er noe å gå ut i fra:

Ulikt det vi så av Galaxy Fold til å begynne med da den ble presentert for første gang, så ser den endelige utgaven til å være langt tynnere – noe som burde være en glede for alle som ser frem den nye trenden med foldbare telefoner.

Tynnere rammer

Dessuten ser den ut til å ha betraktelig tynnere rammer enn det som gikk ut fra den aller første presentasjonen, da det ble antatt at de brukte et cover for å dekke den til.

Når det gjelder skjermen spesifikt så skal den være på 4,58-tommer med 840/1960-oppløsning, mens den i utfoldet posisjon går i nettbrett-format med 7,3-tommers skjerm og 1536/2152-oppløsning. Den nye smarttelefonen blir sannsynligvis utstyrt med Samsungs nye Exynos 9820-brikke. Om den får 5G-støtte er uvisst – men det vi har kjennskap til er at prisen på Samsung Galaxy Fold blir i det drøyeste laget.

Kilde:
LetsGoDigital

Annonse