Samsung Galaxy Fold blir utstyrt med to batterier og to kameraer, prislappen kommer på drøye 15 000 kroner.

Annonse


Blir VELDIG dyr: Samsungs kommende fold-telefon får et gigant-batteri som overgår det meste

Det har noen uker vært stille rundt den foldbare smarttelefonen til Samsung som kommer første halvår i 2019, men nå kjenner vi endelig til noen detaljer som gjør Galaxy Fold til mer enn bare en myte. Blant detaljene inngår opplysninger om at Fold utstyres med to kameraer, nestegenerasjon Exynos eller Snapdragon-prosessor og et 6000 mAh-batteri.

To batterier – 6000mAh

Detaljene kommer fram i en 74-siders rapport lagt frem av en koreanske analytikere hvor de går grundig til verks med å beskrive noen av spesifikasjonene til den sørkoreanske gigantens kommende telefon.

I rapporten skal analytikerne ha det til at batteripakken blir delt i to med en i hver av de to skjermene som utgjør telefonen. Den totale kapasiteten utgjør nærmere 6000mAh: betraktelig større enn det som er normalt å finne i dagens flaggskiptelefoner (Samsung Galaxy Note 9 har 4000mAh-batteri). Likevel er ikke dette en stor overraskelse ettersom telefonens 7.3-tommers skjerm med 2152/1536-oppløsning kan tenkes å bruke veldig mye strøm.

Snapdragon 855/Exynos 9820

Videre går det fram at telefonen skal utstyres med to kameraer på baksiden med 12 megapiksler, mens kameraet på front har 8 megapiksler.

Annonse


Analytikerne forteller dessuten at at Galaxy Fold kommer med nye prosessorer: på det amerikanske markedet blir telefonen utstyrt med Snapdragon 855 mens Samsungs egne Exynos 9820 kommer til å drive modellene på det koreanske markedet.

Koster rundt 15 000 kroner

En siste lille detalj som går fram av rapporten er at den foldbare vil være 70% dyrere å produsere enn Samsung Galaxy S9+ med hele 636 amerikanske dollar, og at de vil selge den med en prislapp på 1800 dollar, omkring 15 000 kroner.

Vi forventer å se mer av Galaxy Fold i februar under Mobile World Congress-arrangementet i Spania.

 

Kilde:
Tom’s Guide

Annonse