iPhone 11-rykter
Dersom ryktene stemmer skal Apple ha bildefrekvens opptil 120Hz samt større batteri på neste iPhone.

Annonse


Ferske iPhone 11-rykter gir batterinyheten vi har ventet på

Fra den kinesiske kilden Weibo har vi ferske rykter hvor det kommer fram interessante endringer på Apples kommende iPhone 11 – de må nesten være sanne for at Apple ikke skal floppe nok en gang.

Større batteri

Til å begynne med er det verdt å nevne at rapporten er samstemt med ryktene som de siste ukene har versert om et tredelt kameraoppsett, men utover dette er det rykter vi ikke har vært særlig bort i inntil nå. Ryktene skal nemlig ha det til at Max-modellen får et større batteri på 4000mAh samtidig som det introduseres mulighet for mye raskere trådløs lading på 15W.

Da trådløs lading på iPhone først ble introdusert var det kun mulig å lade enheten trådløst over 5W, mens selskapet bestemte seg for å øke dette til 7.5W gjennom en programvareoppdatering etter lansering.

Økt bildefrekvens

De kanskje mest spennende nyhetene er likevel at Apple øker bildefrekvensen til å være “mellom 90-120Hz” slik at man får den samme flyten som på nyere iPad Pro-enheter fra forrige generasjon. Dersom ryktene stemmer er det særlig interessant at de ikke lener seg på 120Hz, men et intervall med 120Hz maks – dette kan indikere at Apple har funnet en balanse for bedre bildefrekvens og ivaretakelse av batterikapasiteten.

Annonse


Som vanlig er det bare å ta disse ryktene med en klype salt, men det er heller ikke urimelig å forvente noen ordentlige godsaker når iPhone 11 endelig presenteres ettersom Apple ikke har hatt det beste iPhone-salget sitt med nåværende generasjon.

iPhone 11 får kanskje ikke USB C likevel!

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse