Kan iPhone 11 bli slik på baksiden?

Annonse


Apple vurderer dette designet for iPhone XI

Apple vil lansere tre nye iPhone-modeller den kommende høsten, og allerede har lekkasjene begynt å dukke opp.

Forrige uke kunne vi melde at en av de tre kommende modellene vil få tre kameraer. 

Ser mye bedre ut

Omtrent samtidig dukket det også opp noen konseptbilder basert på det vi vet så langt. Lekkeren OnLeaks publiserte et bilde av det som skulle være en prototyp av en iPhone-modell, og vi lot oss ikke begeistre; bildene viste et klumpete kameraoppsett, og var langt i fra innbydende. 

Det er umulig å si om bildet viste designet slik det faktisk blir, men nå har det dukket opp et annet bilde, og dette virker langt mer lovende.   

Annonse


OnLeaks har nå, sammen med CompareRaja, lagt ut et bilde av det som også skal være et design Apple vurderer.

Denne gangen er kameraoppsettet vesentlig forskjellig fra det forrige konseptbildet. Og det ser nå mye bedre ut.

Nå er kamerasensorene midtstilt, og er horisontalt plassert istedet for vertikalt. Det er også mindre klumpete. LED-blitsen er også nå plassert rundt selve kameralinsen i midten, og under kameraene skal Apple ha valgt å plassere en mikrofon. 

Designet ser mye bedre ut enn det forrige konseptbildet gjorde. (Ill.: STEVE HEMMERSTOFFER / COMPARERAJA))

Fortsatt «gammeldags» busslomme

I tillegg er «busslomma» på dette bildet noe mindre enn på nåværende modeller. Men en revolusjon? Langt i fra. Det tyder på at Apple vil havne et stykke bak konkurrentene på denne fronten.  

Som vanlig må slike «lekkasjer» tas med en klype salt, og det kan jo også virke rart at Apple vurderer to forskjellige design på dette tidspunktet. Det er tross alt ikke så lenge til telefonene skal gå i produksjon.

CompareRaja og OnLeaks ser for seg at Apple enten vil gå for ett av designene vi har sett så langt, eller at de vil bruke begge to i ulike modeller.

Dette «vet» vi om de neste iPhone-modellene

  • Reuters mener at modellene som slippes i 2019 vil inneholde et 5G-modem. Andre medier hevder imidlertid at det ikke vil skje før i 2020.
  • Apple vil lansere to OLED-modeller, og en LCD-modell. Sistnevnte vil trolig bli Apples siste LCD-telefon.
  • Macotakara hevder at Lightning-porten vrakes i 2019-modellen, til fordel for USB-C.
  • En avansert 3D-sensor ryktes også. Denne vil bruke en teknologi kalt Time of Flight (ToF), som vil kunne lage detaljerte 3D-kart over alt som befinner seg innen 5 meter unna telefonen.

Hva synes du om dette designet?

 

Kilde:
BGR

Annonse


Annonse


Annonse