Om lekkasjen er noe å gå ut fra så vil neste iPhone-generasjon komme med tre kamerasensorer slik vi har sett mange mobilprodusenter gjøre i det siste.

Annonse


Her er de første iPhone XI-bildene – dette kan vel ikke stemme?

Om vi skal tro ryktene som baserer seg på en lekkasje, så blir Apples flaggskipstelefon for neste år iPhone XI med et tredelt kameraoppsett som tvinger fram en ytterligere større og mer plagsom kamera-“bump”.

Fortsatt i valideringsfasen

Bildene er skapt med utgangspunkt i en lekkasje av det Apples ingeniører og designere hittil har klart å hoste opp, noe som for øvrig kan være en grunn til å stille seg skeptisk til hvorvidt dette blir det endelige designet når nye iPhone avsløres i høst.

Alle de nye modellene er fremdeles i EVT-fasen (engineering validation testing) slik at situasjonen kan endre seg. Det er OnLeaks og Digit.in som bringer nyheten sammen med bildene, og det er spådd septemberlansering for de nye modellene.

Annonse


 

Blant kildene har ingen nevnt årsaken til at Apple velger å lene seg på tre kamerasensorer, men det spekuleres i at det utgjør et ledd i Apples ønske om å bringe et TOF-system (time of flight) som åpner for dybdekart basert på tiden det tar fra lyset reflekteres tilbake til en sensor slik som en radar eller sonar.

For sammenligning har TrueDepth-kamera på fronten av dagens iPhone-modeller VCSEL-teknologi som i hovedsak gjør den samme oppgaven, til tross for at den blir svært ineffektiv på lengre distanser. Med TOF-teknologi kan Apple gjøre autofokus raskere og mer presis, samtidig som mulighetene for AR-applikasjoner kan blir større.

Nettet koker allerede med reaksjoner til disse bildene – hva synes du om iPhone XI dersom den blir slik?

Kilde:
Digit.in

Annonse


Annonse


Annonse