Nye G-Sync skjermer er på vei, VRR-skjermer blir G-Sync godkjente og i februar kommer 65" spillskjermene med G-Sync, HDR og 4K.

Annonse


Har du en av disse skjermene får du G-Sync gratis! Her er de nye G-Sync-skjermene

Nvidia avslørte en skikkelig glad-nyhet, sånn helt plutselig, på årets CES i Las Vegas, Nevada.

Har du en av skjermene på listen?

Det Nvidia nå forteller er at de skal godkjenne en haug skjermer som støtter variabel skjermoppdatering (Variable Refresh Rate (VRR) på god nok måte, og aktivere G-Sync helt gratis på disse!

Av de 400 skjermene selskapet har testet, ble kun 12 godkjente, så her stilles det trolig så høye krav at det kanskje er vanskelig å se om skjermen har G-Sync CPU i seg, eller ikke? Om du ikke har testet VRR i spill, anbefales Wolfenstein II: The New Colossus.

Se denne listen for å finne ut om din skjerm får G-Sync.

Annonse


Nvidia påpeker at skjermer med G-Sync innebygget, altså en egen CPU i selve skjermen, så tester Nvidia 300 forskjellige parametere for å være sikre på å levere den beste spill-opplevelsen.

Les mer om Nvidias CES-nyheter.

G-Sync Ultimate

Dette er ekstra gode skjermer, og så langt har tre skjermer fått det nye klistremerket:

ROG Swift PG27UQ (lansert til 25 990 kroner – 4K HDR, G-Sync og 144MHz), HP Omen Emperium 65 og Acer Predator X27.

Annonse:
Annonse:
Annonse:

Nye skjermer

Det kommer også nye skjermer, blant annet denne:

Annonse:
Det nye med disse er at de kombinerer G-Sync 144Hz med en stor skjerm på hele 34″, 4K og Nano IPS-teknologi. Dessverre mangler denne HDR, men det gjør ikke denne:

Lenovo (27″, 2560 x 1440, 240Hz), Acer (27″, 4K, 144Hz(og Asus (35″ 4K, 200Hz – 1000 nits – HDR) kommer også nye G-Sync-skjermer.

Kilde:
Nvidia

Annonse


Annonse


Annonse