Huawei viser til en storslått økning i antallet solgte enheter for året som har vært. Om trenden fortsetter så blir Huawei enda større i 2019.

Annonse


Her er tallet for antall solgte enheter som bør skremme Huawei-rivaler

I dag avslørte Huawei at de i 2018 har hatt et rekordår med over 200 millioner solgte enheter. Dette markerer den siste i rekken av år hvor de konsekvent har vist til vekst, med 139 millioner enheter i 2016 og 153 millioner i 2017.

Konsekvent vekst

Da Huawei for alvor startet å selge telefoner rundt 2010 solgte de tre millioner enheter totalt, med en jevn økning hvor de for øyeblikket skryter av at 500 millioner mennesker bruker smarttelefon fra Huawei, fordelt på 170 ulike land.

Av selskapets 2018-rekke har P20-serien solgt i 16 millioner enheter mens Mate 20-serien har solgt fem millioner enheter. Det kinesiske selskapet forteller at deres selfiemobil Nova 3 er svært populær med et et salgstall for året som bikker 65 millioner enheter.

Huawei melder også at de i andre og tredje kvartal utgjør den nest største produsenten av mobiltelefoner etter Samsung, der de har tatt igjen Apple. De skryter i samme sleng på seg at de har gått fra å omtales i statistikk som “andre produsenter” til å være i topp tre konsekvent.

Annonse


Slik blir mobilen din neste år – dette er Huawei Nova 4

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse