Nå er den offisiell: 48 megapiksler og hull for kamera i front
Dette er Huawei Nova 4, den førte mobilen med kameralinsen i front plassert i panel-området, en trend vi kommer til å se mye av i 2019.

Annonse


Slik blir mobilen din neste år – dette er Huawei Nova 4

Det var ikke lenge siden vi skrev at Huawei har en ny Nova-modell på vei som i likhet med Samsung og deres Galaxy A8s har et kutt i skjermen for å gjøre plass til kameraet. Nå er Huawei Nova 4 offisiell.

Ikke den beste prosessoren

Nova 4 er den første telefonen fra den kinesiske giganten som har et kamerahull på fronten. Dette er ikke så utbredt at det utgjør en overraskelse at det først er nå selskapet introduserer det til sine produkter, men det setter Huawei rett bak Samsung som de første til å lene seg mot denne løsningen for å få bukt med busslomme-problemet.

Huaweis nye smarttelefon går i en 6.4-tommers IPS LCD-skjerm med 2310/1080-oppløsning, og den er utstyrt med en HiSilicon-produsert Kirin 970 til prosessor. Ikke er det en dårlig prosessor, men en som ikke rekker helt opp til storebror i serien, 980. For minne har Nova 4 solide 8GB, og 128 GB lagringsplass, mens batterikapasiteten er på 3750mAh samtidig som telefonen har støtte for 18w-hurtiglading.

https://www.youtube.com/watch?v=-Y5YTx30CjU

Annonse


Huawei har presentert Nova 4 som karakteriseres i et hull for kameraet i front, lik det man finner i Samsung Galaxy A8s.
Huawei har presentert Nova 4 som karakteriseres i et hull for kameraet i front, lik det man finner i Samsung Galaxy A8s. (Ill.: Huawei)

Tre kamerasensorer på baksiden

På baksiden finner man en aldri så liten fingeravtrykksleser noe som for øvrig avkrefter ryktene om en innebygget, i-skjermen-løsning for denne. Videre finner man på baksiden et tredelt kameraoppsett og hovedsensor med 48 megapiksler. Den sekundære sensoren er på 20 megapiksler og gir sannsynligvis monokrom bildebehandling mens den tredje sensoren brukes for måling av dybde-effekt. Noe skuffende er det at Huawei ikke inkluderer en fjerde sensor som gir teleobjektiv-funksjonalitet.

Huawei Nova 4 er tilgjengelig i Kina for rett i underkant av det som tilsvarer 4000 kroner. Dersom denne introduseres til andre markeder uten at det går særlig på bekostning av prisen kan vi si oss imponerte med hva man får for prisen, og 970-prosessoren blir ikke så uattraktiv likevel.

Kunne du vurdert Huawei Nova 4 med disse spesifikasjonene?

 

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse