Epic Games har fortalt at de starter smått med den digitale butikken for så å ekspandere underveis i 2019.

Annonse


Nå er Epic Games Store tilgjengelig!

Kun noen få dager etter at Epic Games først avslørte at de lanserer sin egen spillbutikk med svært fordelaktige avtaler overfor utviklerne, har de i natt tatt skrittet videre og lansert butikken.

“Hades” debuterer

Under The Game Awards debuterte samtidig noen titler som eksklusivt blir tilgjengelig på Epic sin plattform, deriblant “Hades” fra utvikleren Supergiant Games som stiller spillet eksklusivt i early access på Epic Games Store. For øyeblikket finner man i tillegg til Hades følgende spill: Ashen, Hello Neighbor: Hide and Seek samt Fortnite som naturlig nok stiller opp.

Rogue-aktige Hades har elementer fra gresk mytologi og er utviklet av samme gjeng som står bak titler som Bastion, Transistor og Pyre. 

Annonse


Gratisspill annenhver uke

I tillegg til spillene som nå er tilgjengelig, forteller Epic Games at de kommer til å gi et gratisspill hver andre uke ut året, med Subnautica i første rekke (fra 14. desember) som deretter følges opp med Super Meat Boy.

I tillegg ble det under konferansen meldt at det hittil Playstation-eksklusive ørkenspillet Journey finner sin vei til PC gjennom Epic Games Store.

Med introduksjonen av blant annet Discord Store tidligere i år og nå Epic Games Stroe med sin fordelaktige behandling overfor utviklere er det en god tid til å være både en gamer og en utvikler – vi kan i hvert fall ikke vente med å se hva slags godbiter som etterhvert presenteres.

Dette mener Epic Games at Steam gjør feil

Skal du handle noe fra Epic Games Store?

Annonse