Er en Playstation 5 lansering nærmere enn vi tror?
Er en Playstation 5 lansering nærmere enn vi tror?

Annonse


Spill til Playstation 5 i utvikling

PlayStation 4 er nå inne i sitt femte år, det har ligget i kortene lenge at det vil komme en oppfølger (PlayStation 5), nå ser det ut til at det utvikles spill til denne konsollen. En konsoll vi enda ikke har hørt alle detaljer om eller fått mye opplysninger omkring.

Jobber med spill til PlayStation 5

Tidligere i dag oppdaget et medlem av ResetEra forum at  Thomohiro Tokoros linkedIn profil avslører at Luminous Productions,utviklingsselskapet som ble formet under produksjonen av Final Fantasy XV, nå utvikler ett trippel AAA spill til PlayStation 5.

Flere detaljer omkring dette har vi ikke på nåværende tidspunkt.

PS 5 spill Under produskjon av Square Unix(III wffctech)
PS 5 spill Under produksjon av Square Unix(IIIwffctech)

Lite detaljer

Vi har lite detaljer om PlayStation 5, det er ennå ikke annonsert dato eller tid for lansering, selv om det ligger i kortene at denne er under utvikling. Det går mange rykter blant PS-spillere om når den nye konsollen kan kjøpes, noen sier dette vil bli i slutten av 2019 mens andre mener det ikke vil skje før i 2021.

Annonse


NPD-analytiker Mat Piscatella sier at den nye konsollen fra Sony tidligst vil bli lansert i 2020, Sony selv har ikke kommentert eller hintet om noen dato for lansering i hele tatt. De har holdt informasjon om en ny konsoll tett til brystet, men Kenichiro Yoshida President hos Sony har bekreftet at det jobbes med en etterfølger av dagens PlayStation 4.

Så kan man spørre seg om avsløringene om at det utvikles spill til PS5, kanskje betyr at vi vil se konsollen i butikkhyllene tidligere enn vi  hadde trodd, og at Sony går ut med en dato for lanseringen av sin nye spillkonsoll snart?

Vi skal holde dere oppdatert.

PlayStation 5 kan komme i 2019, bli kompatibel med PS 4 Pro

 

Kilde:

wccftech

Annonse


Annonse


Annonse