Xiaomi blir trolig verdens første 5G mobiltelefon
Her hinter Xiaomi om 25 oktober lansering av Mi MIX3

Annonse


Xiaomi sin nye mobiltelefon blir trolig verdens første med 5G støtte

Mye skjer på mobilfronten. Xiaomi var i våres, den store mobilvinneren som økte med 124 prosent. Nå kommer det samme kinesiske mobilselskapet med sitt neste flaggskip, som er Mi MIX3. Denne mobiltelefonen lanseres 25 oktober i år, og den kommer trolig til å være verdens aller første 5G mobiltelefon!

Litt hype skaper interesse

Den kinesiske mobiltelefon produsenten klarte å få til hype på sin Weibo nettside. Der ga selskapet en liten forsmak, på deres konto på nettsiden (Weibo er en Facebook lignende side på kinesisk).

Xiaomi blir trolig et av verdens første 5G mobiltelefon
Her er teaser bildet som ligger på Xiaomi siden til Weibo

Fra det man kan se i teaser bildet ovenfor, så vil Mi MIX3 sannsynligvis ha noe interessant montert på baksiden av mobiltelefonen.

Bildet ovenfor viser også at det kommende Xiaomi-flaggskipet ikke se ut til å ha noen busslomme øverst – doe som de som ikke liker et slikt design, vil bli fornøyde at ikke er der. I dag er det mange meninger om teamet, men noen mobilprodusenter velger å ikke gå for busslommen. Det er jo et godt alternativ for de som ikke liker det.

Annonse


Selv om de offisielle spesifikasjonene og egenskapene til enheten fortsatt er ukjent, så er det tidligere rapporter  at Xiaomi sin Mi MIX3 vil ha en knapp som skal være dedikert til kunstig intelligens, noe som ikke er sett i tidligere Xiaomi-mobiltelefoner tidligere.

Trolig et av verdens første 5G mobiltelefon med Android

Donovan Sung er Xiaomis direktør for produutvikling i selskapet, og forrige måned et bilde av MI MIX, koblet til et 5G-nett. Dette er endel av testen du kan se mer av.

Flere detaljer om denne interessante Android mobiltelefonen fra Xiaomi kommer snart. Straks vi har mer informasjon om den, så vil du få dette.

 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse