iPhone Xs Max
Det er gjennomført flere batteritester av de populære telefonene.

Annonse


iPhone Xs Max slo Pixel 3 og Note 9 i batteritest

Forrige uke skrev vi en artikkel hvor YouTuberen PhoneBuff testet batteriet i iPhone Xs Max og Samsung Note 9 opp mot hverandre, derresultatet var at Note 9 knuste Xs Max med god margin. Nå har en rekke andre kanaler utført tester etter at man ble gjort oppmerksom på at Note 9 hadde en fordel over iPhone Xs Max.

Ulik skjermoppløsning

Observante lesere påpekte at de ulike skjermoppløsningene som er satt som standard på telefonene sannsynligvis er av bidragsytende faktor, og at Note 9 i dette tilfellet kunne dra en stor fordel av å ha en standard skjermoppløsning på 1920 x 1080 mens XS Max har oppløsning på 2688 x 1242.

I går la gjennomførte en annen YouTuber med navn Mrwhosetheboss en batteritest på Note 9, Xs Max og Pixel 3 der det ble sørget for at oppløsningen på de tre telefonene var tilnærmet lik. Testen gikk ut på å gjennomføre mange av de samme aktivitetene som PhoneBuff i forrige uke med blant annet spilling, videofremvisning og vanlig surfing.

Resultatet var overraskende, og langt mer jevn denne gangen: mens Pixel 3 kom på en svak sisteplass blant de tre, var Note 9 tomt for batteri etter knappe seks timer da iPhone Xs Max hadde to prosent batteri igjen. Se hele testen under:

Annonse


Har du iPhone Xs Max eller Samsung Note 9? Fortell gjerne i kommentarfeltet hva du synes om batteriet på din telefon!

Kilde:
9to5mac
MRwhosetheboss

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse