iPhone Xs Max knust av hovedkonkurrent i batteritest
iPhone Xs Max måtte la seg forbigå av Samsung Galaxy Note 9 i batteritesten.

Annonse


iPhone Xs Max knust av hovedkonkurrent i batteritest

I dag publiserte ITavisen en anmeldelse av Apples nye flaggskipmodell iPhone Xs Max, der man definerte oppgraderingen fra iPhone X til de nye modellene som typiske s-oppgraderinger. I forbindelse med batteritesten har vi opplevd Xs Max sin batterilevetid til å være lik den i iPhone 8 Plus, og nå viser det seg altså at den blir danket ut av det som kan sies å være et av telefonens største konkurrent, Samsung Galaxy Note 9.

Ny metode for batteritest
Med sin nyutviklede, robotbaserte metode for batteritesting har kanalen PhoneBuff stukket en kjepper i hjulene for optimistene som foreslår at Apples A12 Bionic-brikke kan innhente den store marginen mellom batteriene til iPhone Xs Max og Galaxy Note 9, som er på henholdsvis 3174mAh og 4000mAh.

Testen deres har basert seg på at man har navigert seg rundt i typiske oppgaver en gjennomfører på mobil, eksempelvis å sende meldinger, telefonsamtaler, sjekke sosiale medier, se video og lignende. I tillegg nevner kanalen at de har sørget for å ha tilsvarende innstillinger på de to telefonene under testen, samtidig som testen er utført to ganger med samme resultat.

TEST: iPhone Xs Max – vent til neste år

Annonse


Galaxy Note 9 vant overlegent
Til å begynne med ledet iPhone etter en timelang telefonsamtale, men i de resterende testene ble Note 9 en klar vinner, som til slutt var på 37% da iPhone Xs Max gikk fullstendig tomt for batteri.

Se videoen selv:

Har du gått til anskaffelse av iPhone Xs Max? Hvordan er din opplevelse av batteritiden?