Samsungs foldbare smarttelefon er også et nettbrett.
Er det slik Samsung Galaxy "F" blir?

Annonse


Samsungs foldbare smarttelefon er også et nettbrett

Samsung ønsker ikke å avsløre for mange detaljer om den mystiske og foldbare smarttelefonen de jobber med, men under et intervju med CNET letter DJ Koh, sjef for mobilavdelingen i selskapet, litt på sløret.

En enhet med nettbrettegenskaper

Her forteller Koh at den foldbare mobilen vil ha egenskaper som et nettbrett. Det vil si en stor skjerm i utfoldet modus og med muligheter for enkel fleroppgavekjøring. Kanskje med Samsung DeX i bunn? Mye mulig.

Foruten å fungere som nettbrett, kan den som kjent også klappes sammen til en mer portabel enhet man kan legge i bukselommen.

Se det elleville konseptet: Kjøper du Samsungs foldbare Galaxy hvis den blir slik?

Annonse


Haster ikke med lansering

Det er stadig et spørsmål om når Samsung faktisk vil vise frem enheten, som ifølge ryktebørsen enten heter Galaxy F eller Galaxy X. Overfor CNET sier mobilsjefen i Samsung at de ikke kommer til å vise noe før de er klare.

– Når vi kommer med en foldbar telefon, må den virkelig gi mening for kundene. jeg kommer ikke til å levere et produkt som ikke når opp til standarden min, sier Koh til nettstedet og legger til at han tror vi kommer til et punkt der kundene ønsker en foldbar mobil.

Samsung Developer Conference, som avholdes i november, kan bli anledningen der selskapet snakker om den foldbare smarttelefonen, men det er godt mulig det kun er en prototype vises frem.

 

Kilde.
CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse