Samsungs mobilsjef: - Det er på tide å levere.
Er det slik Galaxy F/X blir?

Annonse


Samsungs brettbare mobil kommer i år

Etter en haug med rykter og lekkasjer er det omsider snart duket for full introduksjon av Samsungs foldbare Galaxy, som trolig vil hete enten Galaxy F eller X..

Vises frem i november

Det bekrefter selskapets mobilsjef, DJ Koh, overfor nyhetsmediet CNBC. Avdukingen vil finne sted i november i forbindelse med Samsung Developer Conference i San Francisco.

Til CNBC sier Koh at det er “på tide å levere” en foldbar enhet etter at brukerundersøkelser viser at det skal være et marked og interesse for en slik enhet.

Mobilsjefen forteller at enheten fortsatt er under utvikling og han omtaler denne prosessen som “komplisert”, men sier at de nærmer seg sluttfasen.

Annonse


Må levere noe nytt

Under IFA-messen i Berlin forrige uke snakket Samsung-toppen om at en slik enhet er nødt til å differensiere seg fra smarttelefoner, men også nettbrett.

– Du kan bruke den til det meste i foldbar modus. Men når du surfer eller skal se på noe, kan det hende du må folde den. Men når den er foldet ut, hva leverer den sammenliknet med et nettbrett? Hvis den opplevelsen er den samme som på et nettbrett, hvorfor skal de kjøpe den? sa Koh under teknologimessen og la til:

– Så hver enhet, hver funksjon og hver innovasjon bør gi sluttbrukerne noe meningsfullt. Så når de bruker den tenker de “kult, det er derfor Samsung laget den”.

Hva håper du å se fra en foldbar Galaxy?

 

Kilde:
CNBC

Annonse


Annonse


Annonse