– Samsungs foldbare Galaxy har en 7-tommers skjerm og blir ganske dyr

Samsungs foldbare smarttelefon kan bli dyr. Veldig dyr.
Er det slik den blir? Samsungs foldbare smarttelefon.

The Wall Street (krever abonnement) melder denne uken at Samsungs foldbare smarttelefon ventes neste år, og den blir spesiell på flere områder.

To skjermer, én av dem på syv tommer

Først og fremst fordi det er snakk om en foldbar enhet som ikke akkurat er dagligdags i mobilmarkedet. Ifølge nettstedet vil enheten ha en skjerm på syv tommer, noe som nesten plasserer den i nettbrettsjangeren, men ettersom den er foldbar blir den like portabel tilsvarende vanlige smarttelefoner.

I tillegg til den digre skjermen som dukker opp når man folder opp Samsung-enheten, sitter det også en ekstra skjerm på utsiden, hevder The Wall Street Journal. Når den foldet vises en liten skjerm på fremsiden og kameraet bakpå.

Annonse

Nyhetsmediet skriver at Samsung jobber med å utvikle kurvede batterier og fleksible OLED-paneler som skal sitte i den kommende Galaxy-enheten som går under kodenavnet “Winner”.

Blir svært dyr

Med en ekstraordinær smarttelefon følger også en ekstraordinær pris. Ifølge rapportene vil den koste godt over 1500 dollar, som er over 12 000 kroner med dagens kurs. The Korea Times meldte i midten av forrige måned at den kan komme til å koste opp imot 2000 dollar.

Samsungs nye mobilminne er 1,5 raskere enn dagens

 

Kilde:
The Wall Street Journal (betalingsmur)

Annonse
Annonse