"Red Dead Redemption 2" krever ekstreme 105 GB lagringsplass.
Sørg for å ha nok lagringsplass tilgjengelig på konsollen din.

Annonse


“Red Dead Redemption 2” krever over 100 GB lagringsplass

Nå er faktisk under en måned til det som trolig er høstens mest etterlengtede spill, “Red Dead Redemption 2”, lanseres. Det betyr at man fremdeles har god til på å klargjøre konsollen sin, enten det er PlayStation 4 eller Xbox One, på spillets ankomst. For eksempel sørge for at man har nok lagringsplass tilgjengelig.

På tide å slette annet innhold?

Sony har nemlig annonsert en PlayStation 4 Pro-pakke der storspillet medfølger. Detaljene fra denne avslører at “Red Dead Redemption 2” krever minst 105 GB lagringsplass. Det er ikke småtteri.

Det er ikke kjent om spillet krever like mye lagringsplass på den vanlige utgaven av PlayStation 4, som ikke leverer 4K-grafikk, og Xbox One. Sjansen er dog stor for at Xbox One X-utgaven krever mer. PC-utgaven av spillet er et stykke unna, så her er det uansett for tidlig å si.

Les mer om “RDR2”:

“Red Dead”-fansen reagerer på eksklusive oppdrag

Annonse


Tidseksklusive utvidelser til PS4

Konsollpakken avslører også at innhold til “Red Dead Redemption 2” er tidseksklusive til PlayStation 4 i 30 dager. Mer spesifikt nevnes det “nettinnhold”. Det betyr at Xbox One-spillerne må vente en måned før de får tilgang til det samme innholdet.

Det kommer også frem at “Red Dead Online”, hvis beta starter i november, støtter mellom 2 og 32 spillere.

Har du nok lagringsplass på konsollen din? Skal du spille “RDR2” på Xbox One eller PlayStation 4?

 

Kilde:
Rockstar Intel

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse