Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Spillerne reagerer på eksklusive oppdrag. (Ill.: Rockstar Games)

«Red Dead»-fansen reagerer på eksklusive oppdrag

Spill: Slik forklarer Rockstar Games det.

Mandag denne uken åpnet Rockstar Games forhåndsbestillingene av «Red Dead Redemption 2». Spillet kommer i flere forskjellige pakker: en standardutgave, en Spesial Edition og en Ultimate Edition. De to spesialutgavene inneholder flere eksklusive ting, deriblant historieoppdragene «Bank Robbery Mission» og «Gang Hideout».

– Ikke en del av hovedhistorien

Tanken på at man må betale mer for å få tilgang til historieoppdrag, har fått mange spillere til å reagere, og på Twitter har spillstudioet forsøkt å forsikre spillerne om at de to oppdragene ikke er relatert til hovedhistorien i spillet.

«Oppdragene inkludert i spesialutgaven av RDR2 er sideoppdrag utviklet spesielt for denne utgaven og er ikke en del av hovedhistorien», skriver spillselskapet på Twitter.

I tråden på mikrobloggen er mottakelsen på forklaringen blandet. Noen skriver at de takker for forklaringen, men flere reagerer negativt på dette.

Prisene er for øvrig som følger:

  • Standard digital: 699 kroner.
  • Special Edition: 849 kroner.
  • Ultimate Edition: 999 kroner.

Rockstar Games tilbyr også en Collector’s Box med diverse innhold, men uten spillet, og selskapet forklarer at tanken bak er at spillerne skal kunne kjøpe den versjonen av spillet de ønsker og eie det sammen med samleboksen.

Etter noen utsettelser, lanseres pillet 26. oktober i år. Har du planer om å forhåndsbestille «Red Dead Redemption 2»?

 

Kilde:
Eurogamer,
Rockstar Games

Stikkord: reddead, rockstar, Spill