Annonse


Nei! Red Dead Redemption 2 er utsatt til oktober

Rockstar har bestemt seg for å pusse, pusse og finpusse enda litt mer på finpussen.

Æsj

De har nemlig satt 26. oktober 2018 som lanseringstidspunkt for deres westernopus Red Dead Redemption 2. Nå må bare dette bli et av tiårets beste spill, eller?

Dette melder Rockstar

“Vi er glade for å kunngjøre at Red Dead Redemption 2 vil bli utgitt 26. oktober 2018. Vi beklager alle skuffelsen grunnet forsinkelsen. Vi hadde håpet å ha spillet klart tidligere, men trenger litt ekstra tid for å polere.

Vi takker for tålmodigheten og håper at når du spiller spillet, så vil du være enig i at ventetiden har vært verdt det. I mellomtiden, sjekk ut disse skjermbildene fra spillet. Vi ser frem til å dele mye mer informasjon med deg i de kommende ukene.”

Annonse