Donald Trump ut mot Facebook, Google og Amazon: - Oi, det de gjør er virkelig ikke bra.
Donald Trump kritiserer flere teknologiselskaper. Her ved en tidligere anledning.

Annonse


Donald Trump ut mot Facebook, Google og Amazon: – Oi, det de gjør er virkelig ikke bra

For tredje dag på rad langer USAs president Donald Trump mot amerikanske teknologier, blant dem er Google som også tidligere denne uken er blitt kritisert av presidenten.

Ønsket ikke å kommentere

Under et intervju med Bloomberg i går diskuterte Trump påvirkningskraften til og hvor mektige selskaper som Facebook, Google og Amazon er, og sa blant annet at det nærmer seg en “konkurransevridende situasjon”.

– Jeg ønsker ikke å kommentere om det å bryte opp, om det er det eller Amazon eller Facebook, svarte presidenten på spørsmål om selskaper som Facebook og Google bør bli regulert eller brutt opp av amerikanske myndigheter.

– Som du vet er det mange personer som mener det er snakk om en konkurransevridende situasjon for de tre. Men jeg ønsker ikke å kommentere det. Jeg kan si deg at noen ganger tenker jeg: “oi, det de gjør er virkelig ikke bra”, sier Trump til Bloomberg.

Annonse


Tre dager på rad

Tidligere denne uken kom Trump med påstanden om at Google manipulerer søkeresultater. Ifølge presidenten gir Google-søk på “Trump News” kun resultater fra saker fra det han omtaler som «Fake News Media».

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1034456281120206848

Onsdag la Trump det han mente var bevis for at Google ikke promoterer hans rikets tilstand-tale selv om de gjorde det hvert år da Barack Obama var president.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse