Sjekk ut Logitechs nye G-mus med HERO-sensor
Logitech G PRO lanseres i august til 1599 kroner.

Annonse


Sjekk ut Logitechs nye G-mus med HERO-sensor

Logitech avslørte i går en helt spesiell mus, og vi har bedt om å få teste den.

Lanseres denne måneden

Men det er ikke det eneste de har lansert, for de har også lansert en ny G gaming-mus.

Navnet er G Pro Wireless Gaming Mouse, og er ifølge Logitech “den første Logitech G Lightspeed trådløse gaming-musen som er designet av og for profesjonelle e-sportutøvere.”

Musa har en 16K sensor, kalt HERO (High Efficiency Rated Optical).

Annonse


Logitech G PRO-musen kommer i august 2018 til 1599 kroner.

Dette sier Logitech

Musen har blitt designet for å være ultralett med en vekt på kun 80 gram, samtidig som den utrolig robust. Den slitesterke konstruksjonen har blitt muliggjort ved hjelp av et unikt skall i endoskeleton-design som er kun en millimeter tykt.

Den trådløse PRO-musen er kompatibel med Logitech G Powerplay Wireless Charging System for uendelig lading og spilling. Musen har blitt utviklet i over to år i samarbeid med mer enn 50 profesjonelle esport-spillere fra hele verden.

Den kombinerer ekstrem ytelse med de mest avanserte teknologiene innen mus-design for å nå et enkelt mål: Å hjelpe deg med å vinne.

– Vi har alltid ment at teknologien ville bli så avansert at profesjonelle esport-spillere kunne spille og vinne med våre trådløse produkter, sier Ujesh Desai, vice president og general manager i Logitech Gaming.

– Mange spillere har brukt denne musen i konkurranser i flere måneder, blant annet Profit fra London Spitfire i OWL Championship og den har bevist at den er en vinner.

For å sikre seg et forsprang på konkurrentene, har trådløse Logitech G Pro blitt utstyrt med Logitech Gs industriledende HERO 16K-sensor, den kraftigste sensoren på markedet i dag. HERO 16K-sensoren har en helt ny linse og en oppdatert tracking-algoritme som gir en ultrapresis tracking uten akselerasjon, utjevning eller filtrering over hele DPI-rekkevidden. Den overgår ytelsen til tidligere generasjoners sensorer og kan nå over 400 IPS og levere 16 000 DPI tracking med piksel-perfekt nøyaktighet.

 

Kilde:
Logitech pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse