En slik PC-mus har du ikke tidligere sett fra Logitech.
Logitech går vertikalt med ny PC-mus.

Annonse


En slik PC-mus har du ikke tidligere sett fra Logitech

I dag introduserer Logitech et helt ny PC-mus til verden. I en pressemelding sier selskapet at det satser vertikalt.

Satser ergonomisk

MX Vertical er navnet på den nye PC-musen til en av ringrevene i bransjen for PC-tilbehør. Logitech opplyser i pressemeldingen at MX Vertical er designet for å minske slitasje på armen og redusere trykket på håndleddet.

– Vi vet at mange databrukere opplever smerter i hendene, armene eller håndleddene, sier Delphine Donne-Crock, leder for avdelingen for kreativitet og produktivitet hos Logitech, i pressemeldingen og fortsetter:

– For å rette på dette, har vi skapt vår mest avanserte ergonomiske mus til nå, MX VERTICAL. Den er innovativ, med en utforming inspirert av et naturlig håndtrykk.  Den unike vinkelen er optimalisert for en ergonomisk effekt og reduserer slitasjen på både håndledd og armer. Med MX VERTICAL kan du lett oppnå maksimal produktivitet på en komfortabel måte.

Annonse


Logitech hevder vertikale vinkelen på 57 grader reduserer muskelaktiviteten med opptil 10 prosent.
Logitech hevder vertikale vinkelen på 57 grader reduserer muskelaktiviteten med opptil 10 prosent. (Ill.: Logitech)

Lanseres i september

Om MX Vertical skriver Logitech:

“MX VERTICAL har ved hjelp av vitenskapelige og ergonomiske tester blitt utformet slik at hånden kan hvile i en naturlig håndtrykk-posisjon. Den vertikale vinkelen på 57 grader reduserer muskelaktiviteten med opptil 10 prosent, sammenlignet med en tradisjonell mus, uten å redusere produktiviteten. Musen er designet for å passe mange forskjellige typer hender. Gummioverflaten og plassen for å hvile tommelen sørger for et solid og naturlig grep.

MX VERTICAL er utstyrt med en førsteklasses 4 000 DPI presisjonssensor, som reduserer håndbevegelsene til en fjerdedel sammenlignet med tradisjonelle muser. Den sørger også for å gjøre brukeren mindre sliten. Hastighetsbryteren gir deg muligheten til raskt å justere DPI-farten og nøyaktigheten til musen, ved hjelp av et enkelt trykk.

Med MX VERTICAL trenger du ikke bekymre deg for at musen skal gå tom for batteri. Det oppladbare batteriet varer inntil fire måneder når det er fulladet. Ett minutts lading gir deg anledning til å bruke musen i tre timer.”

Selskapet opplyser at PC-musen blir tilgjengelig i september og at prisen ligger på 1199 kroner.

MX Vertical er en helt ny type PC-mus fra Logitech.
MX Vertical er en helt ny type PC-mus fra Logitech. (Ill.: Logitech)

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse