Innrømmer at han tok feil om Tesla Model 3: – Jeg skal spise hatten min

Innrømmer at de tok feil om Tesla Model 3: - Jeg skal spise hatten min.
Sandy Munro sier han ble lurt av førsteinntrykket.

Flere har ment at Teslas Model 3-prosjekt umulig kan være profitabelt og har dømt det nord og ned. En av dem er selskapet Munro & Associates som tidligere også har slaktet byggekvaliteten til Model 3.

Selskapet har gått til innkjøp av en rekke Model 3-biler og har den seneste tiden jobbet med å demontere dem for å finne ut hvordan de er bygget opp og om Tesla kan tjene penger på bilene.

– 30 prosent bruttomargin

Sandy Munro, selskapets president, innrømmer nå at de har tatt feil og sier at Tesla faktisk har en bruttomargin på 30 prosent på Model 3.

Annonse

– Munro & Associates er ferdige med demonteringen og analysen av Tesla Model 3, og resultatet er oppsiktsvekkende. Sandy Munro, selskapets president, sier at han ble lurt av sitt førsteinntrykk av bilen, og at han nå vil spise hatten sin. Det handler helt og holdent om den potensielle lønnsomheten til bilen, sier han i et intervju med Autoline. Det kan du se nederst i denne saken.

Elon Musk har i lang tid hevdet at det er mulig for Tesla å oppnå en bruttofortjeneste på 30 prosent for Model 3, men frem til nå har Munro vært skeptisk. I slutten av mai meldte det tyske magasinet WirtschaftsWoche at Tesla tjener gode penger per produserte Model 3. Ifølge magasinet har Tesla en fortjeneste på rundt 57 000 kroner per bil.

 

Kilde:
Teslarati

Annonse
Annonse