Slaktet Model 3-byggekvaliteten - dette svarer Tesla.
Tesla mener at produksjonsprosessen stadig blir bedre.

Annonse


Slaktet Model 3-byggekvaliteten – dette svarer Tesla

Munro & Associates, et selskap som spesialiserer seg på demontering og tesing av biler, demonterte i februar en Tesla Model 3. Selskapet var ikke videre begeistret over byggekvaliteten og kritiserte elbilprodusenten.

Mener produksjonen stadig blir bedre

Nå svarer Tesla på resultatene til Munro og påpeker først og fremst at bilen selskapet demonterte og analyserte, ble produsert i november 2017. Ifølge Tesla har produksjonsprosessen blitt mye bedre siden den gang.

“Bilen som ble evaluert av Munro ble bygget i 2017. Vi har forbedret produksjonsprosessen betydelig siden den gang, og selv om det alltid er rom for forbedring, viser dataene våre allerede at Model 3-kvaliteten raskt blir bedre”, siteres selskapet av Motor Trend.

Noe av det Munro bemerket seg var “panel gap”, eller dårlig justering av paneler. Tesla uttaler at selskapet har fokusert mye på dette og at de nå ser forbedringer på 40 prosent.

Annonse


“Model 3s “panel gap” er i dag på høyde med Audi-, BMW- og Mercedes-modeller”, sier selskapet.

– Sikkerheten er viktigst

Foruteen byggekvaliteten, mener Munro at chassiset til Model 3 er i det tyngste laget. Selskapet mener at Tesla kunne ha spart mye vekt med å følge BMWs løsninger med i3. Tesla svarer med at Model S og X er noen av de sikreste bilene på markedet, ifølge amerikanske myndigheter, og at Model 3 var designet med samme forpliktelse til sikkerhet.

“Sikkerheten til kundene våre er viktigere enn alt annet”, svarer Tesla.

Under kan du se Munros demontering og gjennomgang:

 

Kilde:
Motor Trend

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse