Derfor skaper handlevognene i "Fortnite" hodebry for utvikleren.
Fortnite-handlevognene blir fjernet og lagt til og så fjernet igjen.

Annonse


Derfor skaper handlevognene i “Fortnite” hodebry

30. mai-oppdateringen til “Fortnite” introduserte for første gang et kjøretøy, i form av en handlevogn, i det populære spillet i “Battle Royale”-sjangeren. Dog varte det ikke lenge før handlevognen ble fjernet.

Spillerne utnytter systemet

To uker senere, 11. juni, ble kjøretøyet tatt ut av spillet. 14. juni kom handlevognen tilbake for så å forsvinne bare to dager senere. 20. juni dukket de opp på nytt, men kun i to timer.

I sosiale medier har Epic Games forklart at det er “pågående problemer” som er årsaken til at handlevognene støtt og stadig fjernes, men overfor The Verge forklarer utvikleren hva som egentlig er bakgrunnen.

Annonse
En representant for Epic Games sier til nettstedet at spillerne utnytter handlevognen til å gå under bakken på kartet. En av metodene spillerne har tatt i bruk er å bygge en pyramide over handlevognen for å komme seg under bakken. Som The Verge påpeker, ligger problemet i at spillerne under bakken kan se de andre spillerne og skyte dem, men kan selv ikke ses eller ta skade. Noe som ikke akkurat er ærlig spill.

Det hele har utviklet seg til en katt-og-mus-lek der Epic Games gjør endringer, men spillerne finner stadig måter å utnytte systemet på. Ikke overraskende blir personer som gjør dette, bannlyst fra spillet.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse