Her er det første kjøretøyet i "Fortnite".
Trill rundt på en handlevogn, enten alene eller med en venn.

Annonse


Her er det første kjøretøyet i “Fortnite”

“PUBG”-utviklerne innrømmet nylig at de har falt i bakleksa i konkurransen med Epic Games’ “Fortnite”, men har frem til nå hatt noe ikke sistnevnte har kunnet skilte med. Vi snakker nemlig om kjøretøy, men nå får også “Fortnite” sin variant av dette. Men, i kjent “Fortnite”-stil er det hverken snakk om biler, fly eller noe militært.

To nye moduser og handlevogner

I oppdatering v4.3 kan man bruke handlevogn som fremkomstmiddel. Enten ved at man triller en alene eller har med en venn, og ja, man kan skyte fra passasjersetet. Handlevognene er plassert rundt på “Fortnite”-kartet.

Det er ikke den eneste nyheten i v4.3-oppdateringen. Nå kan man også følge fremgangen i utfordringene sine under “Fortnite”-runder, mens sopp introduseres som et nytt, helsegenererende vare. Sopp lader opp skjoldet med fem enheter og er å finne i områder som “Moisty Mire”.

PUBG saksøker Epic Games sitt Fortnite

Annonse


I tillegg kommer det to nye moduser som blir tilgjengelig i en begrenset periode. Den ene er Blitz! v2 som Epic Games oppsummerer med “raskere stormer, flere skatter og heftige avslutninger”.

Teams of 20 v20 er den andre modusen som er tilgjengelig i en begrenset periode og består av fem lag med 20 spillere på hvert. Nytt er at hvert lag nå har sin egen buss slik at det er enklere å hoppe sammen og at kister og forsyninger inneholder mer ammunisjon, helse og skjold.

 

Kilde:
Epic Games

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse