Microsoft: Derfor annonserte vi en ny Xbox.
Microsoft bekrefter at arbeidet med en ny Xbox-konsoll er i gang.

Annonse


Microsoft: Derfor annonserte vi en ny Xbox

Fra scenen under Microsofts E3-show søndag annonserte Xbox-topp Phil Spencer at de jobber med nye konsoller. Ifølge ryktebørsen kommer den første i 2020.

Ville forsikre spillerne

Spencer nevnte ingenting spesifikt om maskinvaren, kun at den er under utvikling. På spørsmål fra Giant Bomb svarer han på hvorfor Microsoft valgte å annonsere en Xbox-konsoll så tidlig.

– Jeg ville bare forsikre dem som er bekymret over vår konsollfremtid […] Vi har flere ideer for fremtiden, men det er ikke i morgen. Jeg ønsker ikke at folk skal tro at vi beveger oss bort fra denne delen, fordi det er veldig viktig for oss, sier Spencer til nettstedet.

Microsoft-toppsjef: – Folk elsker Sonys spill, men nå har vi The Initiative!

Annonse
Ønsker høyere bildefrekvens

Xbox-sjefen gikk også inn på hva han ønsker å se i den nye konsollen. Først og fremst nevnte han høyere bildefrekvens og at spillene har raskere oppstartstid.

En annen ting Spencer ønsker å se forbedret, er balansen mellom CPU-en og GPU-en som han mener er helt på natta i konsollene sammenliknet med PC.

Xbox One ble lansert i 2013 (2014) i Norge. I 2016 kom en “slim”-utgave av konsollen, kalt Xbox One S, mens kraftige Xbox One X ble lansert november 2017. Det blir i så fall tre år mellom X og neste Xbox hvis ryktene stemmer.

 

Kilde:
Giant Bomb,
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse