Valve snur - vil tillate "alt" på Steam.
(Nesten) alt skal med, også ting du hater.

Annonse


Valve snur – vil tillate “alt” på Steam

Valve ble sterkt kritisert etter at selskapet godkjente et spill som simulerer skoleskyting, for Steam. Spillet ble senere fjernet av spillbutikken.

Tillater nesten alt

Når gjør spillselskapet om på sine retningslinjer og sier rett ut at de vil tillate alt så lenge innholdet ikke er ulovlig eller rett og slett er trolling.

– Vi bestemte oss for at den riktige fremgangsmåten er å tillate alt på Steam Store, bortsett fra innhold vi har bestemt er ulovlig eller rett og slett er trolling. Så hva betyr det? Det betyr at Steam Store vil ha innehold du hater og mener ikke bør eksistere. Det vil garantert skje med mindre du ikke har noen meninger. Men du kommer også til å se innhold som du mener bør være der, som andre vil hate og ikke ønsker skal eksistere, skriver Valves Erik Johnson i et blogginnlegg.

Johnson skriver at det er ganske vanskelig å foreta noen valg uten at noen blir ordentlig irriterte, og det er bakgrunnen for denne endringen.

Annonse
Derfor kastet Apple ut Steam-appen

Kan skjules

Han skriver videre at de jobber med å tilpasse algoritmene slik at brukerne ikke vil se anbefalinger av innhold de ikke har interesse av.

– Hvis du ikke ønsker å se animespill i butikken, kan du velge det, skriver Johnson og legger til at foreldre kan tilpasse hva barna ser og hvilke tips de mottar.

Hva syns du om Valves retningslinjer om å tillate så å si alt?

 

Kilde:
Valve

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse