Derfor kastet Apple ut Steam-appen.
Steam Link ser ut til å være en genial tjeneste. iOS får ingen glede av den.

Annonse


Derfor kastet Apple ut Steam-appen

Tidligere i mai annonserte Valve Steam Link-appen som gjør det mulig å strømme spill fra Steam til smarttelefoner. Android-brukere vil få stor glede av dette, det gjør ikke dem med iPad, iPhone og Applw TV.

Oppdatert:

Reuters skriver at det trolig skyldes uenigheter rundt kjøp-i-app og Valve solgte spill via Steam fremfor App Store. Valve har nå fjernet denne muligheten i Steam Link-appen.

Apple avviser appen

Årsaken er at Apple har valgt å avvise, etter først å ha godkjent den, Steam Link-appen fra App Store. Det bekrefter Valve i en pressemelding.

Annonse


“Mandag 7. mai godkjente Apple Steam Link-appen for lansering. På onsdag 9. mai lanserte Valve nyheten om appen. Morgenen etter inndro Apple godkjenningen på bakgrunn av konflikt med app-retningslinjene som den første gruppen som gikk gjennom appen, angivelig ikke fikk med seg”, skriver spillselskapet.

Valve hadde jobbet med å integrere støtte for Steam Controller og “Made for iPhone”-kontrollere i forkant av lanseringen.

Spillselskapet uttaler at det har anket avgjørelsen til Apple, men at den så langt ikke har ført frem. Valve håper nå at oppmerksomhet i media kan få Apple til å endre mening. iPhone-produsenten har så langt ikke uttalt seg om saken.

De undersøkte ti millioner Steam-anmeldelser – dette fant de

Hva syns du om at Apple nekter å godkjenne Steam Link for App Store?

 

Kilde:
MacRumors

Annonse