Denne funksjonen ble plutselig fjernet fra OnePlus 6.
Alltid på-skjermen er borte.

Annonse


Derfor fjernet plutselig OnePlus denne funksjonen

Forrige uke slapp OnePlus en oppdatering til rykende ferske OnePlus 6. Blant nyhetene var muligheten til å fjerne mobilleppa, men det var også noe som ble fjernet.

La du merke til det?

Oppdatert, 17:52:

Årsaken til at alltid-på visningen ble fjernet er grunnet batteriutfordringer. Det er foreløpig ukjent hvorfor dette er et problem på akkurat denne mobilen, da alltid-på-paneler har vært en greie i mange år. Vi får håpe de finner ut av det og legger tilbake funksjonen.

Annonse


Har ikke forklart hvorfor

Før oppdateringen var “Always-on ambient”-skjermen tilgjengelig, men ikke etter. Alltid på-skjermen kan vise innhold, som varsler og klokke, selv om skjermen ikke er påslått.

I stedet er det kun “Løft display” som er tilgjengelig under “Ambient display”-valget i innstillinger. Med dette valget aktivert må man altså løfte på enheten for å aktivere ambient-skjermen.

OnePlus har så langt ikke forklart hva bakgrunnen for dette. PhoneArena siterer flere som har ulike teorier på hvorfor valget er fjernet. Blant annet skriver en at alltid-på-skjermen hadde et høyt strømforbruk, andre tror at OnePlus kun testet funksjonen før den ble fjernet.

Se oss pakke opp OnePlus 6:

Møtte vi deg i OnePlus-køen?

 

Kilde:
PhoneArena

Annonse