Den første OnePlus 6-oppdateringen gjør det mulig å fjerne "mobilhakket".
Den første OnePlus 6-oppdateringen er på plass.

Annonse


Den første OnePlus 6-oppdateringen gjør det mulig å fjerne “mobilhakket”

I går ble OnePlus 6 offisielt lansert i Norge og vi snakket med flere av dem som stod i kø for å sikre seg en modell. Samtidig slippes den første oppdateringen til mobilen.

Skjul mobilhakket

Blant nyhetene finner vi sikkerhetsoppdateringene for mai som kanskje allerede burde være på plass ettersom mobilen lanseres i mai. Uansett er det godt å se at OnePlus er ute med oppdateringen.

En annen nyhet er noe flere (potensielle) kunder har spurt om. Nemlig muligheten til å skjule mobilhakket som deler skjermen øverst. Dette gjøres trolig via innstillingene og fungerer som på Huawei P20 Pro ved at man får en svart linje øverst som gjør hakket, eller busslommen om du vil, mindre synlig.

Annonse


Kameraforbedringer

I tillegg kommer oppdateringen med flere kameraforbedringer. Først og fremst støtte for sakte-film ved 480 bilder i sekunder ved 720p og 240 bilder i sekundet ved 1080p. En annen ting er hurtigbilde i portrettmodus. På OnePlus 6 kan man raskt ta et bilde ved å dobbelttrykke på strømknappen for å åpne kameraappen. Nyheten er at dette også støttes i portrettmodus.

Sist, men kanskje ikke minst, er at albumappen får flere valg når det gjelder nylig delte filer. Per nå er det ikke kjent hva dette innebærer, men vi skal undersøke det.

 

Kilde:
Android Authority

Annonse