Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Bildet er hentet fra en varemerkeregistrering fra i fjor. (Ill.: Nintendo/European Union Intellectual Property Office )

Nintendo 64 kan bli den neste som får retrobehandling

Spill: Men det kan bli uten Rare på laget.

Nettstedet TechRadar skriver at Nintendo Ltd, den japanske grenen av spillselskapet, har søkt om varemerkeregistrering for «N64» i Japan, og årsaken til dette kan være at en Classic Edition av konsollen er på vei.

I fjor søkte selskapet også om fire grafiske varemerker ved patentkontoret i Europa. Nintendo 64-kontrolleren var interessant nok en del av søknaden.

Nintendo 64 Classic Edition kan være på vei

TechRadar trekker frem tekst i den ferske registreringen som et godt tegn på at en nyversjon av konsollen som i Norge ble lansert i 1997, er på vei. Ord som TV-spillprogram, kontroller for spillmaskin, spillstikke for TV-spillmaskin og TV-spillmaskin nevnes.

Nintendo har gjort det godt med lanseringene av retromaskinene NES og SNES, og det er naturlig å tro at mer er i vente fra den kanten. En avduking kan muligens se under E3-messen som sparkes i gang om få uker.

Det skal bli spennende å se hvilke spill som blir tilgjengelig for en eventuell Nintendo 64 Classic Edition. Rare er et av studioene som laget flere gode spill, «GoldenEye», «Banjo-Kazooie», «Conker’s Bad Fur Day» og «Diddy Kong Racing» for å nevne noen, men det spørs om disse kommer ettersom selskapet eies av Microsoft og er ganske opptatt med sjørøverspillet «Sea of Thieves».

Hvilke Nintendo 64-spill ville du sette på en Classic Edition av konsollen?

 

Kilde:
TechRadar

Stikkord: nintendo, nintendo64, Spill