Microsoft: Vi ville elsket å få iMessage på Windows.
Your Phone har ikke like god støtte i iOS som på Android.

Annonse


Microsoft: Vi ville elsket å få iMessage på Windows

En av de mest spennende forbrukerorienterte nyhetene under Build-messen til Microsoft, var appen “Your Phone” som mer eller mindre speiler smarttelefonen din i Windows 10.

Blant annet får man enkel tilgang til tekstmeldinger, bilder og liknende direkte på PC-en, men på iOS er funksjonaliteten litt begrenset. For eksempel mangler meldinger og dermed iMessage.

“Meget usannsynlig”

I et intervju med The Verge legger ikke Microsofts Joe Belfiore og Shilpa Ranganathan skjul på at det er vanskeligere å få på plass iOS-funksjonalitet enn Android. Sistnevnte sier at de gjerne skulle hatt støtte for meldinger og iMessages fra iOS via Your Phone.

– Apple gjør det noe vanskeligere for meldinger, men vi er villige til å jobbe med Apple, sier hun til nettstedet og legger til:

Annonse
– Vi ønsker å gjøre det på en måte som er støttet og med respekt for økosystemet vi bygger på og den samme, flotte opplevelsen. Meldinger er en ting hvor vi ikke er der vi trenger å være sammenliknet med Android, men vi er nødt til å jobbe med Apple.

Ranganathan avslører at Microsoft ennå ikke har tatt kontakt med Apple for å se om Cupertino-giganten er villig til å samarbeide. The Verge skriver at det er meget usannsynlig at Apple kan overbevises til å samarbeide med et slikt prosjekt, og at Your Phone trolig får best funksjonalitet med en Android-enhet.

Slik blir din nye Windows-opplevelse – ikke lenger nødvendig å bruke mobilen

Bør Apple samarbeide med Microsoft for å få iMessage-støtte i Windows 10 via Your Phone-appen?

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse