Bytt Twitter-passordet ditt med en gang
Bruker du Twitter bør du endre passord snarest.

Annonse


Bytt Twitter-passordet ditt med en gang

Twitter har oppdaget at de lagret passord usikret i en intern logg.

Vær på den sikre siden

De har nå rettet feilen, og det er ikke oppdaget angrep eller misbruk av kontoer, men selskapet oppfordrer likevel å endre passord – det er selvsagt ekstra viktig om du bruker samme passord på Twitter som du gjør på andre tjenester.

Dette melder Twitter

“Når du velger et passord til Twitter-kontoen din, bruker vi teknologi som sikrer det slik at ingen i bedriften kan se det. Vi har oppdaget en feil som lagret passord usikret i en intern logg. Vi har reparert feilen, og våre undersøkelser indikerer ikke at noen har brutt regelverket eller misbrukt sin stilling.”

“Vi setter imidlertid sikkerhet i høysetet, og ber deg derfor vurdere å bytte passord på alle steder hvor du har brukt dette passordet.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse