- Nvidia sprer løgner om oss.
Nvidia kritiseres for partnerprogrammet.

Annonse


– Nvidia sprer løgner om oss

Nvidia har fått mye kritikk for partnerprogrammet GPP der AMD har vært en av de mest høylytte.

Les om bakgrunnen for saken: Dette sier AMD etter monopolanklagene mot Nvidia.

Reagerer på partnerprogram

I flere innlegg på Twitter takker Scott Herkelman, Vice President & GM Radeon Gaming i AMD, forhandlerne for støtten.

“Jeg ønsker personlig å takke alle forhandlere som deltar på vårt AMD-salgsarrangement i London denne uken, det var en glede å hilse på dere igjen og jeg takker dere for støtten. Mange av dere fortalte meg at konkurrenten vår prøver å bruke penger og krefter på å begrense eller hindre dere i å markedsføre eller selge Radeon-baserte produkter på den måten dere og deres kunder ønsker”, skriver AMD-lederen på mikrobloggen.

Annonse


“Jeg ønsker å la dere vite at vi hører dere og jeg ber andre som har opplevd liknende med å ta kontakt. Sammen kan vi sørge for å gi spillere hva de virkelig fortjener – valgfrihet”.

– Nvidia lyver

HardOCP, som først skrev om saken, hevder Nvidia har løyet til dem om partnerprogrammet. Nettstedet skriver at Nvidias Brian Burke skal ha uttalt følgende i forkant av dets første sak.

“Det følger ingen forpliktelse til å gjennomføre pengebetalinger, eller at man får rabatter for å være med i programmet.”

Nettstedet skriver at det er løgn og at grafikkprodusenten holder igjen penger og rabatter hvis man ikke registrerer seg for partnerprogrammet.

“Jeg har snakket med flere som kan bekrefte det samme jeg har mottatt skriftlig”, skriver HardOCP.

Så langt har ikke Nvidia kommentert de siste påstandene, men på spørsmål fra Engadget viser selskapet til et blogginnlegg fra 1. mars som sier at partnerprogrammet kun forbrukeropplæring.

 

Kilder:
HardOCP 1, 2,
Engadget

Annonse