Tesla-sjef: - Vi skal motbevise en gjeng hatere
Tesla har et mål om å produsere 2500 biler i uka, men de har mer arbeid igjen før de når det målet.

Annonse


Tesla-sjef: – Vi skal motbevise en gjeng hatere

Tesla gjør nå alt for å nå Model 3-produksjonsmålene.

Setter produksjonen på pause

For nå flytter de faktisk en gruppe arbeidere over til å jobbe med Model 3 – på fredag stopper også Tesla produksjonen av S og X helt.

Alt dette ifølge et brev ført i pennen av Peter Hochholdinger, “Vice President of Production”.

Brevet er datert 21. mars og avslører at det er produsert flere av disse modellene enn planlagt, og at det derfor ikke er noe problem å sette produksjonen på pause.

Annonse


Tar det personlig

Ifølge Tesla har ikke den planlagte produksjonpausen av X og S noe med mangelen på nok Model 3-biler å gjøre, men i et annet brev skrevet to dager senere kom en annen sjef ut og ba om økt fokus om å nå målet om 2500 Model 3-enheter i uka, et mål personen håper skal nås på tampen av kvartalet.

Doug Field, en sjefingeniør, har forklart at det ville vært en “utrolig seiuer” om Model 3-teamet hadde klart å produsere mer enn 300 Model 3-biler dagen. I disse dager klarer Tesla mer enn 200.

“Det fornærmer meg personlig, og det bør det for deg også. La oss få dem til å angre på at de noen gang veddet i mot oss”, skrev Field i e-post fra 23. mars. “Du vil motbevise en gjeng hatere”, skrev han også og poengeterte at “dette er en kritisk tid i Teslas historie”.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse