Neste års iPhone kan få et helt annet design enn X.
Neste års iPhone kan få et helt annet design enn X.

Annonse


iPhone X-kopiene kommer på løpende bånd: – Neste år dropper Apple “leppa”

iPhone X har en litt spesielt design med et innhakk øverst på skjermen. Noen liker det, andre ikke. Dog er det ingen tvil om at designet har markert seg.

Fjerner leppa

Nå melder den sørkoreanske publikasjonen ETNews at Apple har planer om å skrote dette designet, men det går ikke inn på hvordan selskapet har planer om å plassere FaceID-teknologien som det infrarøde kameraet og en bråte med sensorer.

“Apple har bestemt å fjerne hakk-designet fra og med 2019-modellene og snakker nå med relevante selskaper. Det ser ut til at Apple planlegger å implementere en fullskjerm i kommende iPhoner som er mer komplett”, sier kildene til ETNews.

Asus lanserte disse to under MWC.

Annonse
Hull i panelet?

Samtidig rapporterer ETNews at Apple ønsker å implementere FaceID-teknologien fremover, men det er altså usikkert hvordan det skal løses.

“Enkelte i skjermindustrien tror at Apple enten vil bore hull i OLED-panelene eller bruke BM-områder (Black Matrix) i skjermene”, skriver nettstedet.

I midten av januar dukket det opp et rykte om at Samsung planlegger nettopp dette – å bore hull i frontpanelet og plassere sensorene der.

Hvilken løsning tror du er best? iPhone X-designet slik det er nå, eller plassere sensorene i hull i panelet?

 

Kilde:
ETNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse