Nå kopierer Asus iPhone X med Zenfone 5

Annonse


Nå kopierer Asus iPhone X med Zenfone 5

Asus viste frem sine nye Zenfone-modeller i dag.

Det er snakk om Zenfone 5 og dyrere 5Z – mobiler som får oss til å tenke på iPhone X, og denne billig-kopien.

Har Snapdragon 845

Forskjellen fra denne og den langt billigere, andre Asia-kopien, er at denne trolig kommer til Norge – det har i hvert fall andre Zenfone-mobiler gjort.

Prisen er på rundt 600 dollar for 5Z-modellen, så prisen blir vel rundt 5000 kroner, om ikke noe mer, da den har Snapdragon 845, 6GB RAM og 128 eller 256GB lagringsplass. Det er mye mobil for pengene.

Annonse


Gode priser

Zenfone 5 har litt tregere innmat (Snapdragon 636), men er ellers lik designmessig. Ingen pris er avslørt for den rimeligere modellen, men også denne har to kameraer på baksiden. Ikke dårlig.

Modellene har 6,2 panel med 2160 x 1080-oppløsning, microSD og 3300 mAh-batteri. Android 8 er også, heldigvis, på plass.

Stoler ikke helt på frontkameraet

Joda, den kan låse opp med ansiktet ditt, men teknologien er ikke sikker nok for all godkjenning, som betaling, så det er også en fingersensor å finne på baksiden.

Asus har en annen tilmærming enn Samsung som nekter for at de kopierer Apple, og sier i stedet “noen vil påstå vi kopierer Apple, men vi kan ikke nekte brukerne det de ønsker seg”, forklarte Marcel Campus som er selskapets globale PR-sjef.

Kilde:
Android Authority