Galaxy S9 imponerer ikke i disse testene.
Galaxy S9 imponerer ikke i disse testene.

Annonse


iPhone 7 fra 2016 slo Galaxy S9 i ytelsestest

Senere i mars lanseres Samsung Galaxy S9 og S9+. AnandTech har gitt de kommende toppmodellene en ordentlig runde på testbenken.

– “Merkelige” resultater

Rettere sagt ytelsestestbenken fordi den aktuelle testen handler kun om ytelsen til Galaxy S9. AnandTech sammenliknet Galaxy S9 med flere konkurrenter og beskriver resultatene fra Exynos 9810-brikkesettet som “merkelig”. Dette fordi S9 ble slått av Apples iPhone 8 og X i samtlige tester, men i enkelte tilfeller også passert av iPhone 7 – en smarttelefon fra høsten 2016.

I flere tester ble Galaxy S9 med 9810 også slått av Galaxy S7 edge (Snapdragon 820), S8 (Snapdragon 835) og Huawei Mate 9 (Kirin 960).

Kan skyldes fastvaren

Nettstedet tror at det kan være noe galt med brikkesettet, i hvert fall i enheten som ble testet, men Samsung sier at det kan skyldes fastvaren.

Annonse
“En av Samsungs talspersoner bekreftet til meg at det var en demoenhet som kjørte en spesiell fastvare for MWC og at de kanskje ikke hadde optimalisert den. Jeg sliter litt med å tro at de kan begrense ytelsen så drastisk for demoenheter og at de vil rote rundt med innstillingene”, skriver AnandTech.

Den omfattende ytelsestestene kan du lese i kildelenken. Vi kommer til å kjøre Galaxy S9 gjennom ulike verktøy så fort den dukker opp på testbenken.

 

Kilde:
AnandTech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse