Zoo Tycoon er det første UWP-spillet som knekkes.
Zoo Tycoon er det første UWP-spillet som knekkes.

Annonse


Nå har de knekt spill basert på Microsofts “ugjennomtrengelige” app-plattform

Spillet “Zoo Tycoon Ultimate” er av typen Universal Windows Platform (UWP), som betyr at det fungerer på tvers av Windows 10-enheter, inkludert Xbox One. Det er kanskje ikke det mest populære spillet, men nå er det knekt av hackere.

Første gang UWP knekkes

Dermed er det første gang et UWP-spill er knekt, en plattform flere trodde var ugjennomtrengelig. Det er den altså ikke, men det tok tid. “Zoo Tycoon Ultimate” ble lansert 31. oktober i fjor og det er først nå at hackerne får has på det.

CODEX er gruppen som står bak angrepet og forklarer i et innlegg at de måtte komme seg gjennom flere lag med beskyttelse, blant annet en Denuvo-liknende kalt Arxan. På tross av at CODEX har knekt beskyttelsen til spillet, kan det kun spilles i Windows 10. Gruppen skriver også i lanseringsnotatene til lekkasjen at det er viktig at spillet ikke kommuniserer med Interett.

“Dette er den første lanseringen av et UWP-spill. Derfor legger vi til at det kun fungerer i Windows 10. Dette spillet krever Windows 10 1607 eller nyere”, skriver gruppen.

Annonse
 

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse