Denuvo selges.
Denuvo selges.

Annonse


Omdiskutert piratsperre knekt igjen – nå selges selskapet

Selskapet Denuvo, som tidligere var lenge beryktet blant nettpirater, men som senere har fått en god del riper i lakken, er solgt.

Denuvo selges

Kjøperen er antipiratselskapet Irdeto som jobber med å beskytte flere typer innhold og spesielt i det audio-visuelle markedet, skriver TorrentFreak. Selskapet er også kjent for å forsøke å tvinge Overwatch-porno fra nettet – noe som det ikke fikk til.

Irdeto planlegger å fortsette med kopibeskyttelse av spill, men mener også at antijuksing er en viktig del av opplevelsen og vil derfor bruke Denuvo til dette.

“Suksessen til ethvert spill avhenger av at det fungerer som utvikleren tiltenkte. Som et resultatet av dette, er det kritisk å beskytte både spillet selv og spillopplevelsen for sluttbrukere”, heter det i en uttalelse fra Doug Lowther, sjef i Irdeto.

Annonse


Popcorn Time er forbudt i Norge.

Tre måneder å knekke den nyeste

Det som i starten virket som en umulig oppgave, har etter hvert vist seg som en overkommelig oppgave for hackere som gang på gang har knekt kopibeskyttelsen Denuvo.

I går kom rapportene om at den nyeste utgaven av programvaren, versjon 4.8, var knekt av hackergruppen “CPY”. Det tok tre måneder, men så langt er det kun Sonic Forces av spillene med den beskyttelsen som er kjent.

 

Kilder:
TechSpot,
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse